Неймовірні локації та дух коворкінгу в Східній Європі

Неймовірні локації та дух коворкінгу в Східній Європі

28
лют.
2020
Steen Uno
Протягом другої половини 2010х, дух коворкінгу та локації стали новою нормою. Зокрема, індустрія коворкінгу в Східній Європі візьмуть курс на активний ріст впродовж наступних років.
28
лют.
2020
Steen Uno




Станом на початок 2020, по всьому світу налічується 20,000 коворкінгів, прогнозують, що їх кількість становитиме 26,000 до 2022, приголомшливе збільшення на 42% з 2019 року.

З 2010, кількість гнучких офісів щорічно зростала в середньому на 23%. Жоден сегмент ринку не демонстрував такого значного зростання ніж індустрія коворкінгу. 

Також, в Європі бум коворкінгів для стартапів та підприємств привело ринок до точки, коли власники коворкінгів стали грцпою, що розвивається найстрімкіше та постійно перебуває в пошуку нових топових локацій у своїх країнах.

Впродовж останніх років, у Східній Європі відбувся найвищий рівень росту в майже 150%, першочергово, через значне збільшення кількості стартапів. Цей тренд також привабив більші компанії та організації. 

 

Ріст на сході

"Збільшення попиту га гнучкі офіси, нові концепти та дизайни приваблюватимуть нові сегменти клієнтів. Протягом наступних років, стара Східна Європа, що вийшла на ринок пізніше, досягне найбільшого росту, оскільки вона піднімається з низького рівня," оцінює СЕО компанії MatchOffice, Джейкоб Дальхофф

Минулого року, столиця Польщі – Варшава відзначала найбільший ріст серед міст Європи. В Польщі, гнучкі офіси сягнули площі 250,000 квадратних метрів, займаючи понад 2% загального офісного фонду, разом з Чехією, Угорщиною, Словаччиною, та Україною.

Новини MatchOffice вибрали 12 надихаючих коворкінгів, які зараз доступні та представлені на Matchoffice.com:

 

 

Brain Embassy, Warsaw

Площа: 1.700 кв.м., 250 робочих місць.

Ціна: вільні робочі місця від €23/день та €140/місцяь, закріплені робочі місця від €210/місяць.

Великий сучасний коворкінг-простір для фрілансерів, підприємців-початківців, та незалежних професіоналів, що пропонує інноваційний відкритий простір та приватні офіси зі стильним інтер’єром, обладнанням найвищого рівня, надихаючими спільними зонами, кухнею, зоною для обідів, стійкою адміністрації, та зручними переговорними кімнатами. Розташований на одній з головних вулиць Варшави. 

 

Globus Business Center, Kiev

Площа: 1.000 кв.м.

Ціна: вільні робочі місця від €9 за годину, гнучкі офіси від €300 на людину, переговорні кімнати та івент-простори від €15 за годину.

Оновлені просторі зони з вільними робочими місцями та креативним дизайном, зручні гнучкі офіси та бізнес-лаунж, затишні переговорні кімнати для спільної, та сучасні івент-простори, розташовані в серці Києва з чудовим виглядом на Майдан Незалежності. Прямий доступ до метро, прямо в центрі подій, з доступом для усього необхідного для продуктивної роботи. 

 

Coral Business Center, Prague

Площа: 1.200 кв.м.

Ціна: вільні робочі місця від €23/день, гнучкі офіси від €230 на людину, корпоративні площі €15,5/кв.м., переговорні та івент-простори €23/година.

Розташований посеред красивого зеленого ландшафту, бізнес-центр виходить на лінію B станції метро Нове Бутовіце, за кілька хвилин від Празького кільця, та автостради D5, та за 15 хвилин автомобілем від аеропорту Вацлава Гавеля. Торговий центр Galerie Butovice, ресторани та кафе, фітнес центр, тощо, знаходяться неподалік.

 

Kaptar Coworking, Budapest

Площа: 67 робочих місць.

Ціна: денна перепустка -  €15, коворкінг-простір €50-300/місяць, переговорні кімнати €15-21/година, івент-простір €50/перші 2 години.

Коворкінг в престижному районі центру для фрілансерів та digital nomads розташований в самому серці Будапешта – в центрі всього та всіх. Спільні офіси, івент-простір, та офіційні місця для невеликих компаній та організацій, переговорні кімнати, навчання та місце поза офісом – все в одному.

 

UMA Workspace, Tallinn

Площа: 10-180 кв.м. 

Ціна: денна перепустка - від €25/день, доступ до відкритого простору 24/7 – від €162-290/місяць.

Абсолютно новий коворкінг простір в центральному діловому районі Талліна, що відкрився в червні 2019, розташований у відновленій до деталей історичній будівлі, що в дуже вигадливий спосіб об’єднує старе і нове. Коворкінг простір пропонує 20 закритих офісів, відкритий простір на 80 робочих місць, та п’ять переговорних кімнат. В близькому доступі чимало сервісів в центрі міста, таких, як ресторани, та готелі.

 

Mindspace Coworking, Bucharest

Площа: 10-100 кв.м. 

Ціни: робочі місця від €280/місяць/місце, приватні офіси на 2-6 місць від €330/місяць, 8-23 місця від €350/місяць/робоче місце.

Розташований в ексклюзивному районі Піпера, в серці найдинамічнішого ділового району на півночі Бухареста, цей коворкінг пропонує найсучасніші та найкреативніші робочі простори, створені, щоб ваша команда мислила нестандартно. Надихаючий робочий простір для найвпливовіших команд, компаній, та підприємців. 

 

Nova Iskra Workspace, Belgrade

Площа: 10-40 кв.м. 

Ціни: відвідувач - €12/день, вільні робочі місця €115/місяць, закріплені робочі місця €170/місяць, приватні офіси – за запитом, віртуальний офіс - €50/місяць.

Сучасна локація неподалік річки Дунай, з чудовим видом на місто з вражаючої тераси. Вийняткове приміщення з просторими приватними офісами, та відкритим простором з доступом до переговорних кімнат, просторої спільної зони, їдальні, та зони для інших видів діяльності.

 

UMA Workspace, Vilnius

Площа: 4-200 кв.м. 

Ціни: UMA день €25/день, UMA доступ €230/місяць, UMA доступ+ €345/місяць, UMA команда €196/місяць. 

Надихаючий коворкінг простір в центрі Вільнюса, розташований на останньому поверсі торгового центру преміум-класу GO9. Сучасний робочий простір з 36 приватними офісами, відкритим простором на 70 робочих місць, 6 переговорних кімнат, та зоною з різноманітними сервісами, включно з ресторанами та готелями. 

 

Coworking Office 12, Wroclaw

Площа: 140 кв.м. 

Ціни: денна перепустка €15, приватний офіс від €230/місяць, переговорна кімната від €9,5/година.     

Коворкінг простір з цікавим мінімалістичним дизайном, що гарантує продуктивність та задоволення орендарям. Розташований в районі Надодрзе, за адресою вул. Локетка 12С, поблизу центру міста. В цьому районі є багато атмосферних пабів, а в перерві між роботою, ви можете піти відпочити до річки. 

 

HUB387, Sarajevo

Площа: 30 робочих місць. 

Ціни: Денна перепустка €10, вільні робочі місця €61/тиждень, робоче місце €178/місяць, спільний офіс €204/місяць.     

Технопарк в серці Сараєво, активна спільнота успішних інноваційних компаній та підприємців. Стартовий майданчик для багатьох стартапів, з креативною атмосферою для нових проектів та ідей, інновацій, та сучасних креативних процесів для молодих компаній. Розташований неподалік аеропорту та центру міста.  

 

Polus Towers, Bratislava

Площа: 1.300 кв.м. 

Ціни: Денна перепустка €10, вільні робочі місця €120/month, закріплені робочі місця €190/місяць, переговорна кімната €10/година. 

Ексклюзивний коворкінг простір, розташований в центрі міста в одній з пари башт, що об’єдані з розлогим торговим центром Polus City Center. Офіси, вільні робочі місця, та переговорні кімнати з найсучаснішими інтер’єрними рішеннями. Через вікно свого офісу, ви можете насолоджуватись виглядом на Нове Місто.

 

 

Coworking Platforma Futura, Lviv

Площа: 3.000 кв.м. 

Ціни: Лаунж зона €91/місяць, стіл у відкритому просторі €155/місяць, приватний офіс від €182/місяць.  

Platforma є простором для роботи, ідей, та креативу. Ми збудувати простір, де комбінація комфорту і дизайну перетворюється на ідеальну робочу атмосферу. Ми пропонуємо сервіси, що допоможуть вашому бізнесу рости швидше. Ми створюємо спільноту успішних людей. Розташований неподалік аеропорта та центру міста Львова. 

 

 

Читати далі:
Smallbizgenius.net: Coworking Statistics You Need to Know in 2020
Phys.org: Coworking demystified: Behind the working world revolution
Socialworkplaces.com: Coworking sales through Google Adwords is mainly
for players with deep pockets
Coworkingeurope.net: Coworking Europe 2020 will take place in Vienna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ми співпрацюємо
  • Лого партнера MatchOffice
  • Лого партнера MatchOffice