MatchOffice надає безкоштовні години у коворкінгу українським біженцям

MatchOffice надає безкоштовні години у коворкінгу українським біженцям

31
трав.
2022
Steen Uno
Міжнародному порталу комерційної нерухомості у Львові в Західній Україні вдалося укласти угоди з багатьма орендодавцями у Європі та США, пропонуючи безкоштовний коворкінг українцям, які тікають від війни на батьківщині.
31
трав.
2022
Steen Uno


 

Українці, які вимушено тікають від жахів на зруйнованій війною батьківщині, тепер мають можливість підтримувати зв’язок зі своїми близькими та, можливо, також виконувати робочі обов’язки своєї української компанії.

Портал оренди MatchOffice стоїть за нещодавно розпочатим проектом, який пропонує українським біженцям безкоштовні години в кількох відомих коворкінгах у низці європейських країн та Сполучених Штатах.

"Ми пишаємося тим, що вражаюча кількість наших партнерів у ці важкі часи висловила свою підтримку та надала біженцям вільний доступ до своїх бізнес-центрів, коворкінгів та конференц-залів.

Українські біженці отримують безкоштовний доступ до інтернету, конференц-залів тощо, що дозволяє їм підтримувати зв’язок із родиною та, можливо, зі своїм робочим місцем вдома," – каже генеральний директор MatchOffice, Джейкоб Дальхофф.

 

Полегшує біль

З першого дня російського вторгнення 24 лютого Джейкоб Дальхофф вирішив продовжити роботу своєї компанії та 40 українських співробітників з офісу у Львові, який наразі уникав найгірших атак Росії.

З початку війни данський директор підтримав кілька особистих ініціатив, щоб полегшити душевний біль своїх співробітників та їхніх сімей.

 


 



"Сподіваюся, українські біженці в Європі та США скористаються
чудовим жестом наших партнерів," наголошує генеральний директор MatchOffice Джейкоб Дальхофф.

 

 

Наприклад, Джейкоб Дальхофф запустив приватні шляхи втечі з України для тих своїх співробітників, які просили цього.

"Завдяки цьому новому проекту ми сподіваємося допомогти підтримати українських біженців, які постійно думають про дім та близьких, які загинули.," – зазначає генеральний директор MatchOffice.

 

Чудовий жест

"Сподіваюся, що багато українців, які перебувають в Європі та США, скористаються чудовим жестом наших партнерів."

Джейкоб Дальхофф закликає українців, які тікають за кордон, скористатися наступним переліком країн і організувати час в бажаному бізнес-центрі чи коворкінгу:

 

 

matchoffice.com/help-to-ukrainians

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ми співпрацюємо
  • Лого партнера MatchOffice
  • Лого партнера MatchOffice