Гібридна революція змушує сервісні офіси сяяти та розвиватися

Гібридна революція змушує сервісні офіси сяяти та розвиватися

30
лист.
2023
Steen Uno
Як підтверджує поточне опитування клієнтів MatchOffice, гнучкі офіси та коворкінги ще ніколи не прагнули зробити так, щоб їхні працівники що працюють віддалено відчували себе комфортно та добре на своїх фізичних робочих місцях.
30
лист.
2023
Steen Uno

  

 

 

Майже через чотири роки після того, як світ вразив COVID-19, гібридний формат роботи офісного працівника, як правило, становить 3-4 дні у фізичному офісі та 1-2 дні віддаленої роботи щотижня.   

Намагаючись повернути працівників в офіс, компанії зайняті адаптацією до нових вимог до майбутнього офісу та створенням оптимальних умов для соціальної та творчої присутності, новітніх технологій, інновацій, професійного розвитку тощо.  

Орендодавці офісів по всьому світу інвестують значні ресурси в оновлення, а можливо, і перебудову офісного середовища, щоб зробити його більш яскравим, динамічним, привабливим і гостинним для гібридних працівників.

"Оскільки компанії переосмислюють свої офіси, щоб додати цінності порівняно з тим, чого можуть досягти їхні співробітники, працюючи віддалено, адаптований офіс з обслуговуванням набуває безпрецедентної популярності", - зазначається в щорічному опитуванні клієнтів MatchOffice Client Survey 2023.


Вражаюче зростання

"Оскільки бізнес змінює своє сприйняття офісу, розглядаючи його як місце, що надає додаткову цінність порівняно з тим, що люди можуть досягти вдома, зростає безпрецедентна популярність офісів з обслуговуванням, що адаптуються до потреб клієнтів.

Офіси з обслуговуванням - коворкінги та офісні приміщення - з їх численними гнучкими рішеннями та новими меблями і плануваннями продовжують вражаюче зростати в популярності", - говорить генеральний директор MatchOffice Якоб Далхофф (Jakob Dalhoff).

 

 



Світові провайдери офісної нерухомості інвестують значні ресурси в оновлення, 
а можливо, навіть перебудову офісного середовища, щоб воно було 
найяскравішим, найдинамічнішим і найпривітнішим для їхніх працівників.
                                                                    Фото: New Work GLOBUS Kiev/MatchOffice

 

"У нашому новому опитуванні клієнтів ми бачимо, що відсоток зростаючої кількості орендарів і користувачів, які віддають перевагу роботі в офісах з обслуговуванням, зріс з 72% у попередньому році до 79% у 2023 році.

У той самий час, як гібридні моделі роботи стають все більш усталеними та визнаними, все більше офісних працівників відкривають для себе можливості нетворкінгу та переваги, які можуть надати гнучкі, креативні та соціальні робочі простори", - додає Якоб Далхофф.

 


Базовий добробут

MatchOffice Client Survey 2023, що базується на поточних відповідях протягом листопада від 1000 офісних менеджерів у 23 країнах, публікується вже дев'ятий рік поспіль.

Дослідження підтверджує результати кількох аналогічних опитувань про те, що офісні користувачі демонструють зростаючі очікування та вимоги до благополуччя на робочому місці - фундаментального благополуччя в усіх відношеннях.

 


 



Нове опитування MatchOffice вказує на те, що в офісах, які обслуговуються, 
зростає доступ до різноманітних 
фітнес-центрів, а легкий доступ до нетворкінгу також є зростаючим пріоритетом.                                                                                                      
                                  .
                                                     Графік: MatchOffice Client Survey 2023  

 

Таким чином, нове дослідження показує зростання прихильності в офісах з обслуговуванням до різних фітнес-закладів, оскільки легкий доступ до можливостей нетворкінгу також є зростаючим пріоритетом.

"Ініціативи з підвищення добробуту, такі як гнучкий графік роботи, оздоровчі пропозиції та ініціативи, що зміцнюють психічне здоров'я співробітників, призводять до зменшення кількості прогулів і, безумовно, підвищують щоденну залученість і продуктивність співробітників", - коментує директор MatchOffice.

 


Конкурентоспроможність

Нове опитування клієнтів  MatchOffice Client Survey 2023 також підкреслює значне зростання пошукового та поточного трафіку, який повертається до фізичних офісів та робочих середовищ.

"Ми бачимо тенденцію до того, що люди повертаються до офісу або на повний робочий день, або в рамках гібридної моделі. Гнучкість тепер охоплює можливість визначати особистий робочий час, що виходить за рамки простої віддаленої роботи", - говорить Якоб Далхофф.

 


 



"У часи значних змін і трансформацій сервісні офіси демонструють
свою найсильнішу конкурентоспроможність, розробляючи все нові форми та переваги"
говорить генеральний директор MatchOffice Якоб Далхофф.

 

"У часи значних змін і трансформацій сервісні офіси демонструють свою високу конкурентоспроможність, розробляючи все нові форми та переваги.

Наше опитування підтверджує, що співробітники масово повертаються до своїх офісів, що підтверджує очікування того, що в найближчі роки офісні працівники все частіше використовуватимуть гнучкі планування офісів".   ●

 

 

MatchOffice Client Survey 2023:

 

MatchOffice Client Survey 2022
MatchOffice Client Survey 2021

MatchOffice Client Survey 2020
MatchOffice Client Survey 2019
MatchOffice Client Survey 2018
MatchOffice Client Survey 2017

 

Ми співпрацюємо
  • Лого партнера MatchOffice
  • Лого партнера MatchOffice