Обмежені у просторі? Розгорніть свій домашній офіс - і знову складіть назад.

Обмежені у просторі? Розгорніть свій домашній офіс - і знову складіть назад.

30
трав.
2023
Steen Uno
Пандемія закінчилася, і тепер гібридна робота переходить у ваш дім - але не всі мають достатньо місця для домашнього офісу. Однак американська дизайнерська компанія Ori Living пропонує розгорнути цей розумний офіс у вашій вітальні.
30
трав.
2023
Steen Uno

 



Після коронавірусу гібридна робота переїхала до приватних будинків, щоб залишитися там назавжди. Домашні офіси тепер є постійною та інтегрованою частиною багатьох будинків, що може легко створити проблеми в квартирах з невеликою кількістю кімнат.

 

Американська компанія Ori Living, що займається дизайном інтер'єрів, має рішення і готова втілити його і у вашій вітальні: офісний гарнітур на колесах який можна викотити і скласти одним натисканням кнопки.

Вітальня частина містить полиці та телевізійну стінку з плоским екраном, а офісна частина складається з двох робочих місць: Письмовий стіл з офісним кріслом і місцем для пари моніторів ПК, а на протилежній стіні - варіант письмового столу.

Після закінчення робочого дня офісний модуль притискається на місце і перетворюється на стильну тумбу під телевізор, яка при глибині всього 85 см стає природною частиною вітальні. 

 

Відокремлення роботи та особистого життя

"Ми мали на меті створити елегантне, гнучке та практичне просторове рішення для всіх, хто переключився з одного дня на інший, щоб працювати або навчатися вдома", - каже засновник і генеральний директор Ori Living Хасьє Ларреа (Hasier Larrea)."Домашні офіси часто змушують нас відчувати, що нам важко відірватися від роботи. Наш кишеньковий офіс - це притулок, де ви можете зосередитися на роботі, а потім "закрити крамницю" і повернутися до свого особистого простору та приватності".





Стильний та зручний кишеньковий офіс від Ori Living дозволяє легко розділити 
роботу та домашнє життя: Водночас, він забезпечує ефективний підхід до роботи і 
зберігає відтінок розслабленого благополуччя в домашній обстановці після робочого дня.  

 

Стильне і практичне офісне рішення Ori Living дозволяє легко і зручно відокремити роботу від домашнього життя в приватній резиденції. Водночас воно забезпечує ефективний підхід до роботи та зберігає відтінок розслабленого благополуччя в домашній обстановці після робочого дня.

Пересувний модуль Pocket Office наразі доступний у двох розмірах: Середня модель з довжиною стінки 183 см і велика модель 244 см. 

 

Спад

Останні цифри, однак, показують, що гібридна та домашня робота офісних працівників на ринку праці США знижується через рік після того, як більшість ковідних обмежень були поетапно скасовані.    

Згідно з останнім опитуванням, 35% працівників, які отримали можливість виконувати свою роботу поза межами офісу, зараз працюють повний робочий день з дому. У січні цей показник становив 43%, 55% у жовтні 2020 року і лише 7% до пандемії.

 



Вітальня частина містить полиці та телевізійну стінку з плоским екраном - робоча частина
складається з двох робочих місць: письмового столу з офісним кріслом і 
просторим місцем для пари 
комп'ютерних моніторів, а також та монітором, а на протилежній стіні - письмовий стіл, що стоїть окремо.

 

І навпаки, в тому ж опитуванні частка офісних працівників, які можуть виконувати робочі завдання з домашнього офісу, але вирішили брати участь у нових гібридних робочих процесах, зросла з 35% у січні до 41% у лютому 2023 року.

У Лондоні кожен п'ятий офісний працівник все ще працює з дому після пандемії, тоді як четверо з 10 є гібридними працівниками і відвідують свій фізичний офіс принаймні один день на тиждень.  ● 

 

Читати далі:
Oriliving.com: A fun office to living room transformation (video)
Businessinsider.com: Expandable apartment systems latest twist on tiny homes
Forbes.com: Full-time remote work is falling but still five times pre-pandemic levels
CNN.business.com: The latest on hybrid work - who is WFH and who isn’t 

 

 

 

 

 

 

Ми співпрацюємо
  • Лого партнера MatchOffice
  • Лого партнера MatchOffice