10 найкорисніших порад у пошуку майбутнього коворкінгу

10 найкорисніших порад у пошуку майбутнього коворкінгу

05
бер.
2019
Steen Uno
Глобальний тренд і дух коворкінгу продовжує свій грандіозний успішний прорив пропонуючи ширший вибір захоплюючих, креативних зон для коворкінгу, ніж будь-коли. (Фото: UMA Workspace)
05
бер.
2019
Steen Uno

 
Steen Uno

 

 

 

 

В 2018 році хвиля коворкінгу захопила нові чудові локації. Кафе та ресторани по всьому світу вхопились за шанс заповнити свої напівпусті вдень приміщення завзятими ентузіастами коворкінгу.

Можливості коворкінгу знаходити людей та залучати до роботи в новий спосіб – виходячи за межі окремих галузей, розмірів компаній та локацій – розширятимуться цьогоріч, охоплюючи готельні лоббі, торгові центри, та подібні підходящі місця, очікують експерти.

Спільні робочі місця та зони збирають людей з різним світоглядом, ідеями, підходом, та допомагають підприємцям розробляти більш креативні, придатні до життя ідеї та рішення.

Для стартаперів найважчим зазвичай є правильно розподіляти свій час, підтримувати мотивацію та належний рівень продуктивності протягом усього робочого тижня. Правильне середовище коворкінгу може їм допомогти, адже значно легше бути зосередженим за межами головного офісу.

Новини MatchOffice склали список з 10 надкорисних порад про те, як почати пошуки нового коворкінгу, який би відповідав усім вашим потребам.

 

1. Де ви хочете працювати

Розташування може стати вирішальним для вашого майбутнього робочого місця – будь то близько до вашого дому, клієнтів, співробітників, корпоратиіних зв’язків, тощо. Визначтесь з тим, де найкраще розмістити ваш майбутній головний офіс. Зверніть увагу, що великі коворкінги зазвичай мають багато різних локацій, до яких ви матимете доступ.

2. Якими є ваші потреби

Визначте зараз, яким повинне бути ваше робоче місце. Чи потрібен вам буде гнучкий офіс, чи представницький офіс, де можна проводити бізнес-мітинги? Можливо ви просто шукаєте невеличке офісне приміщення поза межами дому та робочу зону, з гнучким доступом до однієї чи кількох локацій?

3. Спробуйте!

Домовтеся про безкоштовний пробний день на основі так званої одноденної перепустки з орендодавцями, пропозиції яких вам найбільше сподобались. Добре придивіться, щоб відчути чи вам підходить атмосфера локації, а також інтер’єр, звук та світло, та інші технічні умови.


 



Потреба в соціалізації є однією з основних причин пошуку коворкінгу, але сучасні 
коворкінги також пропонують широкий вибір креативних інтер’єрних, просторових рішень, та 
меблювання.

  

4. Протестуйте офісне приладдя

Перевірте, чи ІТ та інші пристрої відповідають вашим потребам – швидкість інтернету, принтери, кавомашинка тощо; також кімнати переговорів, тихі зони, якими ви безперечно користуватиметесь в майбутньому.

5. Чи до смаку вам інтен’єр

Зазвичай, простір та дизайн інтер’єру зон коворкінгів є вражаючими. Вас надихає на продуктивну працю кольоровий інтер’єр з поділом на різні кімнати, чи офіс традиційного вигляду? Вибір дизайну коворкінгів ще ніколи не був ширшим та різноманітнішим, ніж сьогодні.

6. Середовище для зв’язків

Потреба в соціалізації є однією з основних причин пошуку коворкінгу. Але соціальна сфера, натхнення, та розгрузка є різними речима: якщо ви у пошуку активного професійного нетворкінгу, вам слід надавати перевагу коворкінгу, що орієнтований саме на ваші галузеві та професійні інтереси.

7. Не забувайте про календар подій

Окрім важливого щоденного налагодження зв’язків з іншими членами коворкінгу, вам слід брати максимум від соціальних подій, які постійно організовують більшість коворкінгів. Не забувайте перевіряти календар подій даної локації.

 



Вас надихає на продуктивну працю кольоровий інтер’єр з поділом на різні кімнати, 
чи офіс традиційного вигляду? Вибір дизайну коворкінгів ще ніколи не був ширшим та 
різноманітнішим, ніж сьогодні.)

   

8. Простір для розвитку

Якщо у вас є амбіції рости, розвиватись, та розширяти свій бізнес, вам слід розглянути більші коворкінги у вибраній локації. За кілька місяців вам може знадобитись більше робочих місць, а може навіть окремий офіс. Будьте готовими з самого початку.

9. Що окупається найкраще

Якщо ви стартапер чи підприємець, місячна орендна плата може бути важливим фактором у вашому бютжеті. Коворкінги в європейських містах зазвичай коштують близько €300-500 за місяць, але спочатку ви можете спробувати кілька одноденних перепусток (приблизно від €15) з доступом до захоплюючих зон коворкінгу, що допоможе розвинути ваш бізнес. Пам’ятайте, що здебільшого ціну можна обговорювати.

10. Якими є умови договору

Короткострокова оренда є однією з найбільших переваг коворкінгу. Напротивагу оренді традиційних офісів, ви можете орендувати коворкінг всього на місяць чи два. Великі компанії-орендодавці часто працюють на умовах тримісячного контракту, які автоматично поновлюються до моменту закінчення. ●

                                                                                                                                                                                        

 

Читати більше:
Lifehacker.com: The Beginner's Guide to Coworking
Coworker.com: How to find the best coworking space for your needs
Entrepreneur.com: How to Choose the Best Coworking Space for Your Startup
MatchOffice.com: Here you´ll find your future coworking or serviced office spaces


 

 

 

 

 

 

 

 

Ми співпрацюємо
  • Лого партнера MatchOffice
  • Лого партнера MatchOffice